LSDM e cilëson si manipulim vendimin e VMRO-së për referendum

LSDM e cilëson si manipulim vendimin e VMRO-së për referendum

Me vendimin për referendum, VMRO-DPMNE-ja sillet me dyfytyrësi dhe manipulon me qytetarët, vlerësojnë nga Lidhja Social Demokrate, duke theksuar se VMRO-DPMNE-ja ishte po e njëjta parti e cila kërkoi referendum edhe kundër Marrëveshjes së Prespës dhe mblodhi nënshkrime edhe për regjistrimin dhe më pas i bojkotoi.

LEXO EDHE:

Back to top button