Maas: Gjermania dhe Franca duhet të bashkëpunojnë me partnerët e BE-së


Gjermania dhe Franca duhet të punojnë së bashku me vendet e tjera anëtare të BE-së, tha sot ministri i Jashtëm gjerman, Heiko Maas, duke paralajmëruar kundër të vepruarit vetëm.

“Marrëveshjet gjermano-franceze janë një parakusht i domosdoshëm për përparimin në Europë, por vetëm ato nuk janë të mjaftueshme”, tha Maas para ambasadorëve francezë gjatë një konference në Paris.

Përsa i përket Brexit-it, Maas vuri në dukje se Italia, Spanja dhe Polonia kanë një përgjegjësi të madhe në formëzimin e politikës së jashtme.

LEXO EDHE:

Back to top button