Maqedonia me disa ndryshime përball Ukrainës

Përfaqësuesja e Maqedonisë do të përballet me Ukrainën, me disa ndryshime në krahasim me sfodën e Italinë dhe Maltën.

Në portën do të jetë Stole Dimitrievski, ndërsa në mbrojtje do të rreshtohen: Musliu, Serafimov dhe Manev, ndërsa në krah do të jenë Ashkovski dhe Alioski.

Mesfusha do të drejtohet nga Bardhi, Atanasov dhe Elezi, ndërsa në sulm do të jenë Miovski dhe Elmas. Përballja në mes Maqedonisë dhe Ukrainës do të zhvillohet në stadiumin “EPET ARENA” në Prag, në orën 15.00

 

 

Ndërkohë Ukraina do të paraqitet në foramcionin më të fortë të mundshëm do të vendosur në portë Trubin , para mbrojtjes së përbërë nga Konopilja, Zabarni, Matvilenko dhe Mukolenko. Në mesfushë janë Stepanneko dhe Zinçenko, ndërsa sulmi do të përbehët nga Zubakov, Sudakov, Mudrik dhe Dovbik.

LEXO EDHE:

Back to top button