MASH: Është dorëzuar urdhri për pagesën e ushqimit të subvencionuar të studentëve

MASH: Është dorëzuar urdhri për pagesën e ushqimit të subvencionuar të studentëve

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) njofton se urdhri për pagesën e mjeteve për racionet e studentët është dorëzuar në Ministrinë e Financave për përpunim të mëtutjeshëm.

Një komision në kuadër të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ka kontrolluar aplikimet e studentëve për plotësimin e kushteve sipas Ligjit për ushqimin e subvencionuar të studentëve, përmes krahasimit me të dhënat e marra nga institucionet tjera kompetente.

Çdo student që ka plotësuar kushtet do të marrë mjete për dy muaj e gjysmë, pra për gjysmën e shtatorit dhe për tetor dhe nëntor.

Kujtojmë se gjatë thirrjes për ushtrimin e të drejtës së ushqimit të subvencionuar të studentëve, e cila zgjati nga data 25 nëntor deri më 3 dhjetor, janë pranuar mbi 31 mijë aplikime.

LEXO EDHE:

Back to top button