“Më kërko kur në vetmi shtrin dorën tënde në boshllëk”

“Më kërko kur në vetmi shtrin dorën tënde në boshllëk”

Nga Lasgush Poradeci.

Më kërko kur ndjen që të rrëshket një pikë lot.
Më kërko kur në vetmi shtrin dorën tënde
në boshllëk.
Më kërko kur muzika bashkohet me shpirtin tënd.
Më kërko kur mendja jote është bosh,
pa ëndrra, pa dashuri ….
Më kërko dhe unë do të të marr përdore,
e do të çoj në botën time.
Plot emocione të ëmbla dhe buzëqeshje.
Më kërko, unë jam këtu për ty.

LEXO EDHE:

Back to top button