Më shumë se 250 mijë njerëz e panë nga afër funeralin e Mbretëreshës në Londër

Më shumë se 250 mijë njerëz e panë nga afër funeralin e Mbretëreshës në Londër

Më shumë se 250,000 njerëz kanë ndjekur funeralin e Mbretëreshës Elizabeth në Londër, sipas sekretarit të kulturës.

Michelle Donelan i tha Sky Neës se më shumë se një çerek milioni kaluan përmes parlamentit, por se ishte një shifër e përafërt dhe qeveria ende po i sheh numrat përfundimtarë.

Njerëzit rrinin në radhë për orë të tëa nga e mërkura vonë deri në orën 6:30 të mëngjesit të së hënës, ditën e funeralit të Mbretëreshës, për të parë arkivolin e saj në Ëestminster Hall.

LEXO EDHE:

Back to top button