Menaxheri në Postën e Maqedonisë, shkatërron lëndët arkivore

Menaxheri në Postën e Maqedonisë, shkatërron lëndët arkivore

SPB-Shkup ka parashtruar kallëzim penal kundër 59-vjeçarit K.L. nga Shkupi.

Personi në fjalë sipas MPB-së dyshohet për kryerjen e veprës penale “shkatërrim ose fshehje e lëndës arkivore të papërpunuar”.

“I raportuari, menaxher në një filial të Sh.A. “Posta e Maqedonisë së Veriut”, gjatë vitit 2021 me vetë iniciativë ka kontribuar në asgjësimin e materialit zyrtar të dokumentuar për vitin 2018 pa pasur leje dhe miratim nga Arkivi Shtetëror i Republikës së Maqedonisë së Veriut për asgjësimin e materialit zyrtar në fjalë”, njoftojnë nga MPB.

LEXO EDHE:

Back to top button