Mexhiti: Kërkesat tona e bëjnë BDI-në serioze

Mexhiti: Kërkesat tona e bëjnë BDI-në serioze

Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti shprehi qëndrimin e tij në të ashtuquajturin ‘grupi i zjarrit’, duke theksuar rëndësinë e kësaj iniciative të nënshkruar nga shumë figura të BDI-së.

“ Reagimi i tanishëm është në moment të duhur, është i sinqert, serioz dhe jemi të bindur se kjo i shërben BDI-së”, tha Izet Mexhiti. Ai shtoi se ky reagim dhe këto kërksa të kësaj grupe e bëjnë BDI-në më të fuqishme, më serioze./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button