Mickoski në pres konferecë për media

Mickoski në pres konferecë për media

Mickoski në një pres konferecë për media tha LSDM-ja si pasardhëse e komunisteve, shëndrrohet në shërbëtorë të Bullgarisë.

“Duha që të them që nuk është kryer asgjë, ne do te vazhdojmë me luftën tonë, , nuk do të ketë ndryshime kushtetuese për futjen e bullgarëve në kushtetutë.

Kjo gjë nuk do të kaloj në parlament.

Nuk do të pranojmë ndryshime kushtetuese.

Nuk terhiqemi, sepse pas e kemi familjen, dinjitetin dhe Maqedoninë tonë.

Edhe diqka për në fund për të gjithë kombësitë që jetojnë në Maqedoni ,ajo qe do të ndodhë në Bruksel, do të thonë që kanë pranuar diçka që i bie asimilimin e popullit maqedonas. Qeveria e ardhshme në krye me VMRO do të ketë detyrë të vështirë për të rregulluar këtë tradhëti.

Ai gjithashtu tha se Bujar Osmani ka agjendë tjetër, i pyetur nga gazetarët Micksosi la të kuptohet se agjenda e huaj e Bujar Osmanit sipas Mickoskit është ajo e Shqipërisë”, tha Mickoski në pres konferencë, pas votimit të propozimit francez./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button