Microsoft po përgatit një ndryshim të madh për përdoruesit e Windows

Microsoft po përgatit një ndryshim të madh për përdoruesit e Windows

Microsoft ka vendosur objektiva për vitin fiskal 2023.

Sipas dokumenteve të brendshme nga beteja ligjore e Microsoft me Komisionin Federal të Tregtisë për blerjen e Activision Blizzard, Windows 11 mund të bëhet pjesë e cloud për përdoruesit.

Ndërsa Microsoft tashmë ofron këtë shërbim me emrin Windows 365 për përdoruesit e biznesit, ai planifikon të zgjerojë sistemin operativ në Cloud për të gjithë të tjerët. Kjo do të thotë se së shpejti mund të jetë e mundur transmetimi dhe përdorimi i Windows 11 në çdo pajisje përdoruesi, shkruan ICT Business.

Microsoft ka vendosur objektiva për vitin fiskal 2023, duke përfshirë “zhvillimin e kompjuterave cloud me Windows 365”. Ai gjithashtu dëshiron të ndërtojë një histori më të gjerë bazuar në Windows 365 për të mundësuar një sistem të plotë operativ Windows të disponueshëm përmes Cloud në çdo pajisje.

Aspekti më interesant është krahasimi i Cloud dhe inteligjencës artificiale për të përmirësuar shërbimet dhe për të mundësuar një përvojë të plotë dixhitale të përdoruesit në roaming, gjë që Microsoft tashmë po e bën me Windows 365, duke përfshirë integrimin me Task View në Windows 11 dhe Windows 365 Boot për të filluar një PC në renë kompjuterike kur hyni në një kompjuter fizik Windows.

LEXO EDHE:

Back to top button