Misteri i ‘alienëve’ të Meksikës, flet eksperti: 30% e ADN-së së tyre është nga një specie e panjohur

Misteri i ‘alienëve’ të Meksikës, flet eksperti: 30% e ADN-së së tyre është nga një specie e panjohur

Në kthesën e fundit në historinë e trupave misterioz të mumifikuar të “alienëve” të paraqitur në Kongresin Meksikan, një analizë e mbetjeve të çuditshme thuhet se ka zbuluar se 30% e ADN-së së tyre vjen nga një specie e panjohur.

Pretendimi thuhet se është bërë nga eksperti i UFO-ve, Jaime Maussan, i cili u bë i famshëm në botë në shtator kur ia prezantoi ekzemplarët e çuditshëm një grupi politikanësh në një seancë dëgjimore të UFO-ve. Në takimin e tij më të fundit me Kongresin e vendit javën e kaluar, studiuesi thuhet se dha një përditësim mbi studimin e tij të trupave misterioz që thuhet se ishin gjetur nga një shpellë në Peru.

Sipas Maussan, në një analizë të kohëve të fundit të ADN-së së mbetjeve ai zbuloi se 30% e ADN-së së tyre ” nuk vjen nga ndonjë specie e njohur ” dhe edhe një herë iu kundërpërgjigj skeptikëve të mostrave duke këmbëngulur se ato janë “të vërteta” dhe jo një lloj trillimi që është krijuar shumë kohë më parë.

I vendosur në besimin e tij se trupat ishin të natyrës së botës tjetër, ai deklaroi me guxim në Kongresin e vendit se “kjo është hera e parë që jeta jashtëtokësore është paraqitur në këtë mënyrë”. Duke hedhur dritë shtesë mbi mostrat enigmatike, Maussan raportoi se implantet metalike të dallueshme brenda tyre janë të përbëra nga kadmiumi dhe osmiumi, megjithëse qëllimi i tyre mbetet një mister.

Si një avokat për një kohë të gjatë i zbulimit të UFO-ve, Maussan përdori me të drejtë trupat e supozuar jashtëtokësorë si një trampolinë për t’i bërë thirrje Kongresit Meksikan të zbulonte të vërtetën rreth fenomenit. “Publiku ka të drejtë të dijë për teknologjinë jo-njerëzore dhe qeniet jo-njerëzore”, argumentoi ai, “ ky realitet e bashkon njerëzimin në vend që ta ndajë atë. Ne nuk jemi vetëm në këtë univers të madh, ne duhet ta pranojmë këtë të vërtetë .

LEXO EDHE:

Back to top button