Misteri i qenve me ngjyrë blu

Qentë e rrugës po marrin një ngjyrë blu të hapur pranë një fabrike në Rusi, për shkak të ndotjes kimike.  Autoritetet lokale të Dzerzhinskut po bëjnë vëzhgimet përkatëse dhe do të marrin kafshët për t’u bërë analiza, pasi fotot e këtyre qenve u postuan nga banorë të zonës dhe u bënë menjëherë virale. Fabrika, që u mbyll para 6 vitesh për probleme financiare, prodhonte acid hidrocianik.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button