ЗАБАВАМЕТРОПОЛ

Мажите откриваат: За кои работи никогаш не разговарале со жена?

На мрежата „Редит“ се појави предизвик до мажите. Темата е – откријте ги тајните кои никогаш не им ги кажувате на жените. „Базфид“ ги издвои најдобрите одговори.

Комплиментите прават чуда!

– Ако (жена) ми даде комплимент, веројатно ќе го помнам засекогаш. Сѐ уште се сеќавам кога една девојка на факултет ми кажа дека изгледам убаво со брада, кога ја пуштив да потпорасне малку. Оттогаш имам брада, гласи една машка исповед.

Како да поставите прашање и да добиете одговор?

– Поголема е веројатноста да го добиете она што го сакате од нас ако ни го кажете директно, вели наредното момче.

Прегратка

Навистина уживам кога таа ме прегрнува одзади, како што и јас обично ја гушкам. Сериозно, тоа е сѐ што сакам, признава следниот маж.

Разговор за секс со другар(к)ите

– Според моето искуство, ние (мажите) не говориме за нашиот сексуален живот со другарите, како што тоа го прават половина од жените, тврди друг.

Нема двосмислени одговори!

– Ако ми поставиш прашање, одговорот што ти го давам е вистинскиот одговор. Не треба да проверуваш двапати или да прашуваш на друг начин – јас сум сигурен во својот одговор. Не те лажам и не ти кажувам што сакаш да слушнеш. Тоа е мојот одговор. Тоа нема да се промени, а ако сакаш поинакво мислење, или прашај некој друг или едноставно игнорирај го тоа што го зборувам!, гласи едно од подолгите појаснувања.

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button