“Monstra”, familjarët paralajmërojnë protesta

Bedri Ajdari, vëllai i të dënuarit Fejzi Ajdari në rastin “Montra” ka paralajmëruar protesta pas vendimit të Gjykatës Penale.

“Mendoj se Këshilli Gjyqësorë ishte i paaftë dhe nuk mundi ta bëj dallimin mes të vërtetës dhe të pavërtetës. Paralajmëroj protesta. Njëherë kërkoj nga partitë që bëjnë pjesë në këtë qeveri , të distancohen nga ky vendim”, tha mes tjerash Ajdari.

LEXO EDHE:

Back to top button