MPB: 171 gjoba në Shkup, 43 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 171 gjoba në Shkup, 43 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka regjistruar 171 shkelje të rregullave të trafikut, prej të cilave: 43 për tejkalim të shpejtësisë, 6 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Nga MPB-ja njoftojnë edhe për 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe tre të tjera për kalim në të kuqe në semaforë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button