MPB: 181 gjoba për shkelje të rregullave më trafik

MPB: 181 gjoba për shkelje të rregullave më trafik

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka shqiptuar 181 gjoba për shkelje të rregullave në trafik, dhe atë: 66 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 8 për kalim në të kuqe në semaforë.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 9 gjoba ndaj motoçiklistëve, 29 për këmbësorët  si dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes.

LEXO EDHE:

Back to top button