Ndërron jetë gjykatësi në rastin “Sopoti” dhe “Monstra”

Ndërron jetë gjykatësi në rastin "Sopoti" dhe "Monstra"

Në moshë 63 vjeçare ka ndërruar jetë gjykatësi Ognen Stavrev. Ndër rastet më të njohura që Stavrev ka gjykuar janë “Sopoti” dhe rigjykimi për rastin “Monstra”.
Stavrev kishte gjykuar edhe mbi akuzat e ish PSP-së si “Titanik 2” dhe “TNT”.

LEXO EDHE:

Back to top button