Ndërtimi i rrugës te Çaircanja / Ganiu: E kuptoj se do të jetë problem dhe sfidë

Ndërtimi i rrugës te Çaircanja / Ganiu: E kuptoj se do të jetë problem dhe sfidë

“Do të jetë sfidë dhe problem shpronësimi i objekteve për ndërtimin e rrugës te Çaircanja”, kështu tha Visar Ganiu,  sonte në “Rruga drejt”, i pyetur në lidhje me procedurën për ndërtimin e kësaj rruge.

“Është bërë shpallja për të zgjedhur operatorin për vlersimin e objekteve, ajo fazë ka kaluar. Operatori i cili e ka marë është në teren. Pas vlersimit ne fillojmë bashkëpunimin me qytetarët për shpronësimin e objekteve”, tha kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu.

Do ta keni problem sepse është zonë me shumë duqane?

Do të jetë sfidë, por është shkarkim i mbingarkesës, dhe se mbi 98 % e qytetarëve janë e përkrahin këtë ide./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button