Ndryshimet në Kodin Zgjedhore propozohen në Kuvend

Ndryshimet për Kodin Zgjedhor janë propozuar në Kuvend. Propozues janë nënshkruar nga grup i deputeteve dhe jo Qeveria. Nënshkrues janë  Jovan Mitrevski, Nikolla Micevski, Aleksander Nikollovski, Arbër Ademi dhe Skender Rexhepi.

LEXO EDHE:

Back to top button