Në Berovë dhe Manastir më ftohtë, -4 gradë Celsiusë

Në Berovë dhe Manastir më ftohtë, -4 gradë Celsiusë

Temperatura më të ulta sot në mëngjes janë regjistruar në Berovë me -5 gradë, në Manastir -4, në Shkup afër Petrovecit dhe Demir Kapi -3, në Strumicë dhe Tetovë -2, në Prilep dhe Dibër -1.

Zero gradë janë matur në Shkup, afër Zajçev Ridit, Shtip, Kriva Pallankë, Gjevgjeli, një gradë mbi zero janë regjistruar në Ohër, Pretor, Lazaropole, tre në Mavrovë , Krushevë, Vinicë, katër në Kodrën e Diellit, ndërsa temperatura maskimale janë matur në Dojran me gjashtë gradë celsius.

Gjatë natës dhe mëngjesit të sotëm moti ishte i kthjellët dhe i ftohtë.

LEXO EDHE:

Back to top button