Në Gjykatën Penale ka vazhduar procesi gjyqësor për rastin “Drumarina”

Në Gjykatën Penale-Shkup në rrjedhë është procesi gjyqësor për rastin “Drumarina”, në të cilin ish deputetja nga radhët e VMRO-DPMNE-së Sillvana Boneva dyshohet për mashtrim me llogaritë fiskale nga pikat e pagesës, që Kuvendit i ka kushtuar rreth 100 mijë euro. Boneva ka njoftuar se me 7 mijë do të dëshmoj se nuk ka dhënë llogari fiskale falso nga pikat e pagesës rrugore dhe se nuk është rekorder në harxhimet rrugore. Procesin gjyqësor për këtë rast e udhëheq gjykatësi Marin Stanevski, ndërsa prokurorinë e përfaqëson prokurori Artan Ajro.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button