Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet rreth 40 minuta

Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritet rreth 40 minuta

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se në vendkalimin kufitar Tabanoc dhe Bogorodicë pritet rreth 40 minuta. Ndërkohë që në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata se sa kryerja e formaliteteve doganore.

Sipas LAMM komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë kryesisht të thata.

LEXO EDHE:

Back to top button