Në Tabanoc, për të hyrë në Maqedoninë e Veriut pritje deri 40 minuta dhe në Bogorodica deri në 30 minuta.

Në Tabanoc, për të hyrë në Maqedoninë e Veriut prithe deri 40 minuta dhe në Bogorodica deri në 30 minuta.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është rritur. Në vendkalimin kufitar Tabanovc pritjet për hyrje në vend janë rreth 40 minuta, ndërsa në vendkalimin kufitar Bogorodicë pritja për dalje është rreth 15 deri në 30 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button