Në Tabanoc pritet një orë, në Bogorodicë 40 minuta

Në Tabanoc pritet një orë, në Bogorodicë 40 minuta

Intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane në mëngjes është rritur. Në vendkalimin kufitar Tabanoc pritet rreth një orë për hyrje dhe dalje nga vend, ndërsa në Bogorodicë pritet rreth 30 deri në 40 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje për hyrje dhe dalje nga vendi, thuhet në njoftimin e LAMM. Ndryshe qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata.

LEXO EDHE:

Back to top button