Nga mesnata dizeli me çmim të ri

Nga mesnata dizeli me çmim të ri

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,57% në raport me vendimin e datës 10.7.2023.
Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) rritet për 2,00 den/litër.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë.

Nga data 15.7.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

ЕUROSUPER BS 95 – 80,00 (denarë/litër)
ЕUROSUPER BS 98 – 82,00 (denarë/litër)
ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 72,50 (denarë/litër)
ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 70,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU – 41,784 (denarë/kilogram)

LEXO EDHE:

Back to top button