Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

Nga mesnata ulet çmimi i dizelit

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,50 % në raport me vendimin e datës 22.2.2024, shkruan Alsat.

Nga data 24.2.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95                     83,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98                     85,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V)                 78,50 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 77,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 42,901 (denarë/kilogram)

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,00 den/l.

Çmimet shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të vajit ekstra të lehtë për amvisëri I(EL-1) dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button