Nikolla Gruevski bëhet biznesmen, regjistron kompani në Hungari

Pothuajse tre vjet pasi arratisjes nga Maqedonia e Veriut, ish kryeministri Nikolla Gruevski tashmë është bërë biznesmen, shkruan Deutsche Welle. Ai ka regjistruar një kompani me aktivitet të gjerë biznesi në Pecel, qytet i vogël pranë Budapestit, transemton Alsat. Pasi Hungaria refuzoi ekstradimin e tij në Maqedoninë e  Veriut, ku kërkohet për vuajtjen dënimit me burg dhe për gjykim në disa lëndë penale, ish kryeministri Gruevski tani po hap mundësi të reja karriere.

LEXO EDHE:

Back to top button