Nikollovski: Qeveria e gënjeshtrave


Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski në paraqitjen e tij menjëherë pas ekspozesë së mandatarit Zoran Zaev, tha se sot debatohet për qeverinë e gënjeshtrave, duke nënvizuar premtimet e LSDM-së dhe BDI-së gjatë fushatës zgjedhore.

“Kjo qeveri është qeveri e gënjeshtrave, nga fakti se gjatë fushatës parazgjedhore LSDM-ja premtonte qeveri pa BDI-në, derisa BDI-ja premtonte kryeministër shqiptarë. Ky është koalicion i manipulimeve zgjedhore. Ndërkohë që kriza me virusin korona u keqpërdor për qëllime politike”, deklaroi Aleksandar Nikollovski, nga VMRO-DPMNE.

LEXO EDHE:

Back to top button