Një grua amerikane është quajtur vajza me gojën më të madhe dhe më të gjerë në botë

Një grua amerikane është quajtur vajza me gojën më të madhe dhe më të gjerë në botë

Sam Ramsdell (33) nga Amerika prej vitesh po tërheq vëmendjen me buzëqeshjen e tij goditëse. Në fakt, ajo mund të hapë gojën deri në 6.52 cm, duke i dhënë asaj titullin “Gojën më të madhe” në korrik 2019.

Së fundmi Sam fitoi një tjetër titull – “Gojën më të gjerë”, pasi mund ta përhapë gojën deri në 10.33 cm. Sot kjo grua është krenare për pamjen e saj, por nuk ka qenë gjithmonë kështu.

“Është fantastike që diçka për të cilën kisha turp dhe qesha tani është bërë një super aftësi për mua. Është e mrekullueshme të kesh një tjetër rekord botëror. Sigurisht, edhe sot e kësaj dite marr komente të këqija për pamjen time. Më thonë se jam i neveritshëm dhe i tmerrshëm. Por ka edhe shumë komente pozitive nga njerëz që thonë se jam frymëzim për ta sepse diçka që konsiderohej negative e ktheva në pozitive”, thotë Sam.

Ajo thekson se shpreson se do të jetë një motiv për të tjerët që të përqafojnë atë që i bën të veçantë dhe të mos përpiqen ta ndryshojnë atë për t’iu përshtatur normave shoqërore.

Sam ka 3.8 milionë ndjekës në Tik Tok dhe ajo mburrej me një tjetër rekord këtë verë. Në videon, e cila ka mbledhur 4.5 milionë shikime dhe 178,000 pëlqime, ajo tha: “Kështu që tani unë në fakt kam dy Rekorde Botërore Guinness”.

@samramsdell5

LEXO EDHE:

Back to top button