Një objekt i pazakontë i regjistruar në qiell mbi Oklahoma

Mbi shtetin amerikan të Oklahomas mbrëmjen e së hënës është vërejtur një pamje disi e pazakontë

Më 4 mars, Steve Aragona ishte jashtë me fëmijët dhe fqinjët e tij kur vuri re një objekt misterioz në qiell.

Ai e ka postuar videon në internet. “Çfarë është kjo?” dëgjohet duke pyetur dikush. “Është një yll që bie!” thotë një nga fëmijët. “Jo, lëviz shumë ngadalë. Shiko, po shpërbëhet”, përgjigjet një zë i rritur.

News 4 (KFOR) kontaktoi Ken Carson nga Universiteti i Oklahomas dhe pyeti se çfarë mund të ishte.

LEXO EDHE:

Back to top button