Një objekt që u pa mbi Karolinën Veriore dhe Jugore dje që fillimisht dyshohej se ishte një meteor ose UFO, doli të jetë diçka tjetër

Një objekt që u pa mbi Karolinën Veriore dhe Jugore dje që fillimisht dyshohej se ishte një meteor ose UFO, doli të jetë diçka tjetër

Ky objekt u pa duke fluturuar mbi Karolinë dhe në disa pjesë të Gjeorgjisë në orët e mëngjesit.

Më vonë u zbulua se ishte një raketë SpaceX Falcon 9, e cila u lëshua nga Stacioni i Forcave Hapësinore Cape Canaveral në Florida dhe po transportonte 20 satelitë Starlink në orbitën e ulët të tokës.

LEXO EDHE:

Back to top button