VIDEO | Një punëtor në Gjermani shkatërroi gjysmën e një ndërtese për shkak të rrogave të papaguara

Policia tha se punëtori ishte zemëruar për pagat e papaguara. Ai nuk ishte i dehur apo nën ndikimin e drogës. Banorët e ardhshëm të kompleksit të prishur të apartamenteve të cilët planifikuan të transferohen së shpejti tani do të duhet të presin disa muaj derisa dëmi të riparohet. Punëtori, përveç një pjese të fasadës së ndërtesës, derdhi zemërimin e tij në garazhet aty pranë. Në disa prej tyre u ruajtën bombola gazi të cilat për fat nuk shpërthyen përndryshe e gjithë historia do të kishte një fund tragjik.

- Advertisements -

Mediat gjermane raportojnë se punëtori ndaloi dëmin sepse ekskavatori u prish. Më pas ai hipi në makinën e tij dhe më vonë u vetëdeklarua në polici.

Të paktën 30 apartamente u dëmtuan në incident, dhe dëmi i përgjithshëm është rreth 500,000 euro. Nga filmi ndërtimor Ingo Fangerow ata thonë se gjithçka iu pagua punëtorit, sipas marrëveshjes.

LEXO EDHE:

Back to top button