Një studim amerikan tregon se cilat janë markat më të mira të makinave dhe cilat janë më të këqijat

Be-em-we është ngjitur në krye të listës së Consumer Reports të prodhuesve më të mirë të makinave çdo vit. Është një studim në të cilin vlerësohen 32 marka makinash sipas rezultateve të testeve të modeleve individuale të makinave, si dhe testeve për besueshmërinë, sigurinë dhe kënaqësinë e pronarit.

Ka disa surpriza këtë vit, më e dukshme është kërcimi Be-em-we. Premiumi gjerman u ngjit me dy vende, në krye të listës. Fituesi i vitit të kaluar Subaru zbriti në vendin e dytë, ndërsa Mini, një nën-markë e Be-em-we, doli në vendin e tretë.

Vetëm një markë tjetër evropiane hyri në top 10. Është Audi, e cila është në vendin e 9-të. Marka amerikane e pozicionuar më mirë është “Buick”, në vendin e 12-të, ndërsa kërcimi më i madh në mesin e markave amerikane është “Lincoln”, për 10 vende.

Nga ana tjetër, Land Rover është në fund të listës, i ndjekur nga Jeep dhe Jaguar.

10 markat më të mira të makinave në botë

1. Be-em-we
2. “Subaru”
3. “Mini”
=4. “Lexus”
=4. “Honda”
= 6. “Toyota”
=6. Genesis
8. Mazda
9. Audi
10. Kia

LEXO EDHE:

Back to top button