Një truk për të përdorur një rende në mënyrë më efikase

A jeni një nga milionat që e mbajnë rende drejt kur grijnë ndonjë gjë? Ndoshta të gjithë e kemi përdorur gabim

Pavarësisht rendes, pothuajse të gjithë e mbajnë rende në pozicion vertikal dhe mbi një pjatë, në mënyrë që të bjerë materiali i grirë. Ndodh shpesh që djathi i grirë të ikën nga pjata duke bërë rrëmujë.

Në internet qarkullon një truk se si të përdoret realisht një rende.

Nëse e vendosni rende horizontalisht dhe jo vertikalisht, ai nuk do të rrëshqasë ose ikë, do të jetë më i qëndrueshëm dhe gjithashtu do të shmangni që pjesët e materialit të grirë të fluturojnë aty ku nuk duhet. Përveç kësaj, ju do të ruani gishtat nga lëndimet e mundshme.

Nëse e përdorni rende në këtë mënyrë, materiali i grirë do të bjerë brenda në rende dhe më pas thjesht shkundeni në një tas dhe kaq.

LEXO EDHE:

Back to top button