Një truk prej 5 sekondash heq njollat ​​nga muri, sidomos me fëmijë të vegjël

Sidomos nëse keni fëmijë të vegjël lozonjarë, ata i perceptojnë muret si një kanavacë pikture. Në atë rast, ky truk do t’ju pëlqejë dhe nuk do t’ju duhet të zbardhni.

Shumica e prindërve janë të njohur me skenarin e mëposhtëm: ju e lini fëmijën tuaj të vizatojë në letër ndërsa shkoni në kuzhinë për të marrë një gotë ujë dhe kur ktheheni, fëmija është zhvendosur në mur.

Është e lehtë për të hequr njolla të tilla nga rrobat, por çfarë nëse fëmijët vizatojnë në mure? Edhe sikur të jenë të bardha?!

Fatmirësisht në ditët e sotme ndahen shumë truke në rrjetet sociale, ndaj ka kurë për shumë gjëra.

Domethënë, gjithçka që ju nevojitet për të pastruar njollat ​​e bojës nga muri juaj është një gotë ujë, një furçë dhe pastë dhëmbësh. Vetë teknika e heqjes së njollave është shumë e thjeshtë: mjafton ta shpërndani pastën në mur, ta fërkoni pak me furçën dhe më pas ta fshini me një leckë të thatë. Kjo do të heqë njollën.

Për këtë truk mund të përdorni çdo pastë dhëmbësh, pra mund të përdorni edhe më të lirën.

LEXO EDHE:

Back to top button