(Video) Një trup i pa jetë tek ura mes Muzeut të VMRO-së dhe MEPSO-s

(Video) Një trup i pa jetë tek ura mes Muzeut të VMRO-së dhe MEPSO-s

Një trup i pa jetë është gjetur tek ura mes Muzeut të VMRO-së dhe MEPSO-s. Për momentin policia dhe prokuroria janë në vendngjarje dhe po kryejnë hetime.  Akoma nuk dihen shkaqet e vdekjes së personit e as identiteti i tij/saj.

Lajmi në përditësim…

 

LEXO EDHE:

Back to top button