Njoftim me rëndësi nga redaksia e WEB-it të ALSAT

Njoftim me rëndësi nga redaksia e WEB-it të ALSAT

Redaksia e WEB-it të ALSAT, njofton lexuesit se tash e dy ditë faqja e Facebook-ut nën menaxhimin e redaksisë është hakuar.

Kjo është arsyeja e mos publikimit të lajmeve në atë faqe e cila pritet që sa më shpejtë të jetë e mundur të kthehet nën menaxhimin e redaksisë së ALSAT.

Andaj, ju ftojmë që derisa të rikthehet faqja kryesore, të na lexoni në këtë faqe të Facebook dhe po ashtu edhe direkt në webin Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button