Numri më i madh i votuesve në Karposh, më i vogli në Haraçinë

Numri më i madh i votuesve në Karposh, më i vogli në Haraçinë

Sipas të dhënave të publikuara në ueb-faqen e KSHZ-së, nga komunat e Shkupit, deri në orën 11:00 dalja më e madhe është regjistruar në komunën e Karposhit (17,95%) dhe Kisella Vodë (17,56%), ndërsa më e ulët në Haraçinë, (4,73%) dhe Shuto Orizari (5,22%). /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button