Nxënësit kthehen në mësim, fillon sot gjysmëvjetori i dytë

Pas pushimit trejavor të dimrit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot kthehen në mësim, disa në bankat shkollore, ndërsa të tjerët para kompjuterëve, për të vazhduar gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor 2020/2021.
Sipas Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ky modeli i kombinuar u zhvillua me sukses në gjysmëvjetorin e parë dhe për këtë arsye nuk do të ndryshojë në pjesën e dytë të vitit shkollor.

LEXO EDHE:

Back to top button