“OpenAI” prezantoi modelin e ri “ChatGPT-4o” – Ai do të mund të marrë pjesë në biseda në kohë reale

"OpenAI" prezantoi modelin e ri "ChatGPT-4o" - Ai do të mund të marrë pjesë në biseda në kohë reale

OpenAI njoftoi të hënën modelin e tij më të fundit të gjuhës së inteligjencës artificiale që thotë se do ta bëjë ChatGPT më të zgjuar dhe më të lehtë për t’u përdorur.

Modeli i ri, i quajtur GPT-4o, është një përditësim i modelit të mëparshëm GPT-4 të kompanisë, i cili u lançua pak më shumë se një vit më parë. Modeli do të jetë i disponueshëm për përdoruesit që nuk kanë paguar për shërbimin, që do të thotë se të gjithë do të kenë akses në teknologjinë më të avancuar të OpenAI përmes ChatGPT.

Bazuar në demonstrimin e kompanisë të hënën, GPT-4o do ta kthejë në mënyrë efektive ChatGPT në një asistent personal dixhital që mund të përfshihet në biseda në kohë reale. Ai gjithashtu do të jetë në gjendje të komunikojë duke përdorur tekst dhe “pamje”, që do të thotë se mund të shohë pamjet e ekranit, fotot, dokumentet ose grafikët që përdoruesit kanë ngarkuar dhe t’i diskutojnë ato.

 

LEXO EDHE:

Back to top button