Papës iu dhuruan një palë atlete Nike të kompletuara me stemën e tij

Papës iu dorëzua dhurata më e pamundshme sot.

Françesku, 85 vjeç, buzëqeshi me habi teksa iu dorëzuan një palë atlete Nike të skalitur me fjalën “Papë” gjatë audiencës së tij të përgjithshme javore.

Atletet, të zbuluara para kreut të kishës katolike në një kuti këpucësh të mbuluar nga një foto e Jezu Krishtit, ishin në ngjyrat e Vatikanit dhe kishin të printuar stemën e Papës.

Rex

Ata erdhën në një kuti që dukej se kishte një ‘8’ të shkruar në të, krahas ‘Blazer Mid ’77 VNTG’, në lidhje me edicionin vintage të trajnerëve.

LEXO EDHE:

Back to top button