Pas 164 takimesh dashurie, ajo gjeti shpirtin binjak: E kam trajtuar daljen si punë…

Pas 164 takimesh dashurie, ajo gjeti shpirtin binjak: E kam trajtuar daljen si punë...

Dalja në botën e dashurisë mund të jetë një sfidë për shumë njerëz, por një grua e guximshme ka ndarë përvojën e saj me shpresën se historia e saj do t’i ndihmojë të tjerët që të kërkojnë shpirtin binjak.

Pas 164 takimesh, ajo u takua me burrin me të cilin u martua dhe tani ajo dëshiron t’i ndajë mësimet e saj me të tjerët, raporton Mirror.

Në postimin e saj, gruaja tregon se i kaloi të 20-at në lidhje afatgjata përpara se të vendoste të merrej seriozisht me takimet.

Përmes një udhëtimi dyvjeçar që përfshinte dashurinë, pasionin, zhgënjimin dhe shpresat, në takimin numër 164 ajo gjeti më në fund shpirtin e saj binjak.

“Kam dhënë 150 për qind dhe e kam trajtuar daljen si punë. Ishte një vorbull dyvjeçare dashurie, pasioni, zhgënjimi, shprese, zhgënjimi, pasigurie, dyshimi për veten dhe rraskapitja e përgjithshme. Më në fund, takimi i dashurisë numër 164 përfundoi me bashkëshortin tim”, tha ajo.

Postimi i saj ngjalli një sërë komentesh dhe pyetjesh, por shumë e panë atë të dobishme. Përveç kësaj, ajo këshillon që një takim i parë i shkurtër, si një pije ose një shëtitje, në vend të darkës, mund të jetë shumë i gjatë nëse rezulton se nuk keni asgjë të përbashkët.

“Darkat janë shumë angazhim”, theksoi ajo.

Sa i përket temave të takimeve, ajo sugjeroi një përzierje temash argëtuese dhe biseda më të thella.

“Dhe së fundi, por jo më pak e rëndësishme, le ta dinë se ku qëndroni me gjithçka, çfarë mendoni për takimin, bëni një kompliment. Nëse ndiheni mirë, thoni se jeni të emocionuar për t’u takuar me njëri-tjetrin, ndoshta bëni plane për t’u takuar në të ardhmen. Sugjeroni një datë, kornizë kohore specifike. “Gjithmonë mund të shkosh në një takim tjetër më të gjatë, sepse nëse përshtatesh, ke kursyer kohë në pritje”, thotë ajo.

Fjalët e saj morën një përgjigje pozitive dhe këshillat e saj për takimet e para të shpejta, zbulimin e interesave të përbashkëta dhe planifikimin delikat të takimit të dytë veprojnë si udhërrëfyes të vlefshëm për ata në botën e takimeve.

Kjo grua e guximshme u kujton të tjerëve se dashuria mund të marrë kohë dhe përpjekje, por në fund mund të rezultojë në një partneritet të vërtetë. Shembulli i saj tregon se ndonjëherë duhet të kalojmë nëpër sfida të ndryshme për të gjetur personin e duhur dhe marrëdhënien e duhur.

LEXO EDHE:

Back to top button