Pas 60 vitesh, Buteli 2 do të bëhet me kopsht të ri për fëmijë

Pas 60 vitesh, Buteli 2 do të bëhet me kopsht të ri për fëmijë

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut Hristijan Mickoski, së bashku me Ministrin për Politikë Sociale, Demografi dhe Rini, Fatmir Limani dhe Kryetari i Komunës së Butelit, Darko Kostovski sot, më datë 01.07.2024 me fillim në ora 10:45 në Komunën e Butelit do të marrë pjesë në vënien e gurthemelit të kopshtit të ri për fëmijë.

Pas 60 vitesh, Buteli 2 do të bëhet me kopsht të ri për fëmijë, kapaciteti i të cilit do të mundësojë kujdesin e mbi 200 fëmijëve. Investimi është mbi 100 milionë denarë. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button