Pekevski për rastin “Alsat”: “Non-sens”, besimi prej 8 % në gjyqësor thotë gjithçka

Pekevski për rastin "Alsat": “Non-sens”, besimi prej 8 % në gjyqësor thotë gjithçka

Konsulenti i biznesit Sinisha Pekevski e vlerëson si “non-sens” rastin e TV Alsat në të cilin një pjesë e pronës së televizionit, e blerë me dokumente të pastra, Apeli vendos ta nxjerrë në shitje me arsyetimin se ai dikur ka qenë nën hipotekë, shkruan Alsat.

“Besimi prej 8 % në drejtësi i thotë të gjitha. Staf krejtësisht i paaftë menaxhon me institucionet. Ta lejosh këtë, të blesh diçka, me dokumente të pastra dhe dikush të vijë më pas dhe të të thotë që nuk është e jotja, “pu-pu”, gabuam, thjesht nuk kam koment. Një e drejtë e garantuar me kushtetutë është e drejta e pronës private. Çfarë mesazhi po u dërgoni qytetarëve dhe institucioneve dhe investitorëve… kjo është absurde”, thotë Pekevski./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button