Për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe rrugëve të bllokuara, qarkullimi nga Velesi dhe nga Kumanova për në Shkup është devijuar nga unaza në Hipodrom

Për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe rrugëve të bllokuara, qarkullimi nga Velesi dhe nga Kumanova për në Shkup është devijuar nga unaza në Hipodrom

Për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe rrugëve të bllokuara, qarkullimi nga Velesi dhe nga Kumanova në Shkup është devijuar nga unaza në Hipodrom.
Komunikacioni nga drejtimi Veles në Shkup dhe nga drejtimi Kumanovë në Shkup është devijuar nga Hipodromi në unazë për shkak të reshjeve të dendura të shiut dhe bllokimit të rrugëve, njofton LAMM.

Nga aty shtojnë se rruga rajonale nga fshati Zelino deri në fshatin Siriçino është e bllokuar në të dy drejtimet për shkak të ngritjes së ujit nga stuhia.

LEXO EDHE:

Back to top button