Bie rrethoja e hekurt, bllokohet rruga tek ura në Autokomandë

Bie rrethoja e hekurt, bllokohet rruga tek ura në Autokomandë

Është bllokuar hyrja dhe dalja nga Shkupi. Sipas informacioneve fillestare, një rrethore e hekurt nga ura në hyrje të Autokomandës ka rënë, e cila pengoi lëvizjen. Për hyrje dhe dalje nga Shkupi është formuar një kolonë kilometrike. Ekipi i policisë ndodhet në terren.

LEXO EDHE:

Back to top button