Përfaqësues të KOS-it për vizitë zyrtare në Ohër (Video)

Përfaqësues të KOS-it për vizitë zyrtare në Ohër

Një delegacion i Kishës Orthodokse Serbe (KOS) sot qëndron për vizitë në Ohër. Delegacioni i KOS në Ohër u prit nga Peshkopi Timotej dhe nga kreu i Kishës Orthgodokse Maqedonase (KOM) z.z. Stefan. Dy delegacionet qëndruan për vizitë në Kishën Bogorodica. Kjo është vizita e parë zyrtare e delegacionit të KOS pas njohjes së Komit nga ana e KOS-it./Alsat.mk

YouTube video

 

LEXO EDHE:

Back to top button