Përgatitje për festë jashtë selisë së Partisë së Erdoganit

Përgatitje për festë jashtë selisë së Partisë së Erdoganit

Jashtë selisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti) të presidentit Recep Tayyip Erdogan në Stamboll të dielën në mbrëmje janë parë “përgatitje për festë”, ndërsa rezultatet paraprake kanë filluar të publikohen.

LEXO EDHE:

Back to top button