Policia e Kosovës bën thirrje për kujdes të shtuar në komunikacion

Policia e Kosovës bën thirrje për kujdes të shtuar në komunikacion

Në Kosovë çdo vit ndodhin mbi 100 aksidente me mjete motorike ku përfshihen makineritë bujqësore, thuhet në apel, andaj policia kërkon nga drejtuesit e makinerive bujqësore, që të përdorin mjete sinjalizuese kur janë në komunikacion dhe ti respektojnë rregullat e trafikut rrugor.

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button