Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin për vrasjen e dyfishtë në Stajkovci

Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin për vrasjen e dyfishtë në Stajkovci

Prokurori Publik në PTHP Shkup deri te Gjykata Penale në Shkup parashtroi propozim për caktimin e masës së paraburgimin për të dyshuarin se ka kryer veprën penale “vrasje”.

Kundër personit u zbatua procedurë hetimore më 14 maj, gjatë ushtrimit të dhunës familjare, në shtëpinë e tij në Stajkovci dhe dyshohet se ka vrarë vëllaun dhe bashkëshorten e tij.

Sipas Prokurorisë, i dyshuari ka sulmuar bashkëshorten e vëllaut dhe objekt të fortë në kokë, dhe më pas ka vrarë edhe vëllaun.

Pas ngjarjes i dyshuari ishte i hospitalizuar. Për shkak të përmirësimit të gjendjes shëndetësore, ekziston rreziku që ai të arratiset dhe prokurori publik kërkoi nga gjykata paraburgim.

LEXO EDHE:

Back to top button